Bedrijfsfeesten

 

Een bedrijfsfeest waar nog lang over nagepraat wordt…

Bij een bedrijfsopening, jubileum, fusie of productlancering hoort natuurlijk een feestelijk evenement. En laten wij daar nu helemaal in thuis zijn! Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsopening of -feest blijft hangen. Dit doen wij door een sfeervol event te organiseren waarop uw gasten zich amuseren en waar uw boodschap in de stijl van het bedrijf wordt overgedragen. Kortom, een evenement dat meteen als marketingtool dient. Eventmarketing wordt namelijk steeds belangrijker.

Geniet van uw eigen evenement

Uiteraard zorgen we voor een soepel verloop van het evenement. Met een tot in de puntjes uitgewerkt draaiboek leiden wij de dag of avond in goede banen. Op deze manier kunt u zich focussen op de gezelligheid, uw werknemers, klanten en/of zakenrelaties. Dat vinden wij logisch en dat mag u verwachten van een evenementenbureau.
Uw unieke bedrijfsopening of -feest maakt ons onderscheidend
Geen evenement georganiseerd door Mamboe Productions & Entertainment B.V. is hetzelfde, dat maakt ons echt onderscheidend. Wij houden niet van standaard en vertalen liever uw gedachten en ideeën naar een authentiek en realiseerbaar plan. Tast u juist in het donker en zoekt u inspiratie? Onze event planners zetten het licht voor u aan en laten u kennismaken met de voor u interessante mogelijkheden en opties.

Een evenement als marketingtool

Een bedrijfsopening of bedrijfsevenement is meer dan een feest. De boodschap van het evenement maakt deel uit van uw marketingstrategie. Die boodschap komt overal tot uiting, van de uitnodiging tot en met de locatie, van het programma tot en met de catering. Zo maakt uw evenement deel uit van uw marketingstrategie. Dat is de kracht van Mamboe Productions & Entertainment B.V.

Bedrijfsfeest1 Medium  Bedrijfsfeest3 Medium  Bedrijfsfeest2 Medium 

 

 

EEN EVENEMENTENBUREAU VOOR MUSIC & MORE:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…