OVER ONS:

Mamboe Productions is een (inter)nationaal evenementen organisatiebureau, behorend tot de top in Nederland op het gebied van evenement organisatie. Deze positie hebben we bereikt door sinds 2005 de conceptontwikkeling en de uitvoering van opmerkelijke evenementen, concerten en fairs te verzorgen.
Het betreft evenementen van 50 tot 20.000 bezoekers, openbaar of voor genodigden van toonaangevende bedrijven, in het binnen- en buitenland.
Door jarenlange ervaring en inlevingsvermogen, in combinatie met eigen trends en ideeën, worden we als een inspirerend gesprekspartner en een daadkrachtig organisator ervaren. Mamboe Productions zorgt voor uitstekend projectmanagement en neemt de verantwoordelijkheid voor de totale coördinatie van het evenement.

EEN EVENEMENTENBUREAU VOOR MUSIC & MORE:

Mamboe Productions wil alle zintuigen van uw relaties verwennen en een impuls geven die uitstijgt boven de verwachting. Uw doelen koppelen we aan een perfecte beleving. We willen een blijvende indruk achterlaten bij uw gasten. Dat is het doel van ons en daar kunt u op rekenen als u, uw evenement door ons laat verzorgen.

TRANSPARANTE WERKWIJZE VAN MAMBOE PRODUCTIONS:

Evenementenbureau Mamboe Productions organiseert geen standaardevenementen! Op basis van uw wensen, ontwikkelen we een custom made-evenement gebaseerd op de versterkende werking van zes succesfactoren. Mamboe Productions onderscheidt zich als evenementenbureau door de heldere werkwijze en duidelijke garanties naar haar opdrachtgevers.

DE WERKWIJZE VAN ONS EVENEMENTEN BUREAU IN ZES FASEN:

* Kennismaking en briefing
* Ontwikkeling creatief concept en budgettering
* Gedetailleerd plan en draaiboek, inclusief kostenbegroting
* Pre-productie (inclusief uitnodigingstraject, sponsoring en mediabegeleiding)
* Uitvoering van het evenement
* Follow-up en evaluatie
De eerste twee fasen van onze werkwijze zijn geheel vrijblijvend.

ALS EVENEMENTENBUREAU BIEDEN WE U DE VOLGENDE GARANTIES:

- Een verrassende en creatieve vertaling van uw evenement cq opdracht.
- Duidelijke communicatie en goede afstemming over invulling en voortgang.
- U beschikt over ons totale dienstenpakket.  

EEN EVENEMENTENBUREAU VOOR MUSIC & MORE:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…